Retourneren is gratis, hoe werkt dit?

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens en wil je deze (deels) retourneren, geen probleem. Ook afgeprijsde artikelen kunnen gewoon retour! Retourzendingen binnen Nederland kunnen gratis aan ons geretourneerd worden, mits je een tegoedbon van de waarde van het te retourneren artikel accepteert. Je kunt direct wat anders uitzoeken dat ook weer gratis naar je verzonden wordt of nog even wachten. De tegoedbon heeft een onbeperkte geldigheidsduur.

Je geld terugkrijgen kan uiteraard ook! In dat geval zijn de retourkosten voor jezelf. Als je wilt kunnen wij een DHL retourlabel voor je aanmaken. Dit is een QR code, dus je hoeft geen label uit te printen. Hier vragen we een bijdrage voor van €4,50 (ongeacht de grootte van het pakket). Dit bedrag wordt dan afgehouden van het totaal te retourneren bedrag.

Voor retourzendingen naar België, Duitsland of een ander land dan Nederland zijn de kosten voor het retour zenden voor rekening van de klant. Je kunt dan kiezen of je je geld terug wilt of een tegoedbon wilt ontvangen.

  • Meld je retourzending binnen 14 dagen na ontvangst vooraf aan via info@mylittlecarpet.nl o.v.v. je bestelnummer. We vinden het fijn als je de reden van de retour vermeldt (zodat wij onze service daar mogelijk op kunnen aanpassen), maar dit is uiteraard niet verplicht!
  • Wij kunnen desgewenst een retourlabel voor je aanmaken, deze kost jou maar €4,50 of betalen wij indien het om een ruiling of keuze voor een tegoedbon gaat. Dit geldt alleen voor retourzendingen vanuit Nederland. In alle andere gevallen dien je zelf te zorgen voor een juiste frankering van het te retourneren product.
  • Stuur het artikel, voorzien van de originele verpakking, onbeschadigd en zorgvuldig verpakt naar het onderstaande adres of gebruik het door ons verstrekte retourlabel. LET OP: in sommige gevallen dient het artikel weer terug naar de leverancier gestuurd te worden. Meld je retour dus altijd vooraf aan ons voordat je het product terug stuurt. Instructies hiervoor ontvang je van ons in de mail, nadat je jouw retour bij ons hebt aangemeld.
  • Stuur de retourzending binnen 14 dagen na melding retour.

Je tegoedbon ontvang je zodra wij het artikel in goede orde ontvangen hebben. In het geval van de keuze voor geld terug, wordt het totale aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van het artikel terug gestort.

Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt / beschadigd aankomen kunnen wij helaas niet crediteren.
Retouren die niet voorgemeld zijn kunnen niet in behandeling worden genomen.

My Little Carpet
T.a.v. Judith Brusche-Rommens
Lindelaan 43
1561 CK Krommenie

Kan ik een product ook omruilen voor een ander product?

Dit kan zeker! Je kunt daarvoor de procedure volgen voor het retour sturen van een artikel (zie hierboven). Zodra het artikel door ons in goede orde is ontvangen krijg je een tegoedbon, welke direct te gebruiken is en een onbeperkte geldigheidsduur heeft. Schaf je een product aan die een lagere waarde heeft dan de tegoedbon, dan behoud je de restwaarde op je tegoedbon. De verzendkosten van de retour zijn in dit geval gratis. Dit geldt alleen voor retourzendingen vanuit Nederland.

Wat zijn jullie verzendkosten binnen Nederland?

Wij verzenden gratis binnen Nederland vanaf een aankoopbedrag van minimaal €39,95! Zit je onder dat bedrag zijn de verzendkosten maar €3,95! De kosten voor retourzendingen zijn in sommige gevallen ook gratis, zie hierboven.

Wat zijn jullie verzendkosten naar België en Duitsland?

Wij verzenden gratis naar België en Duitsland bij bestellingen boven €74,95. Voor bestellingen onder €74,95 hanteren wij slechts €3,95 verzendkosten voor leveringen naar België en €4,95 voor leveringen naar Duitsland.

Wat is de leveringstermijn?

Wij verzenden op alle werkdagen. Voor de producten die wij op voorraad hebben geldt: voor 15:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden. Enkele producten zijn niet uit voorraad leverbaar op dit moment, maar worden direct vanuit de leverancier naar de klant gestuurd. De levertijd kan bij deze producten iets langer zijn. In dit geval staat de indicatie van de levertijd bij het product.

Wij verzenden met DHL, zij bezorgen je pakket doorgaans de volgende dag (indien besteld voor 15:00 uur). DHL bezorgt van maandag t/m zaterdag.

Je ontvangt een verzendbevestiging zodra je bestelling is verzonden. In deze e-mail vind je ook de track&trace-code waarmee je eenvoudig je pakket kunt volgen. Mocht je deze niet ontvangen, check dan even je ‘ongewenste mail’.