For free little spirits

My Little Carpet staat voor plezier hebben, spontaniteit, samenzijn en spelen zonder regels. Alles kan en alles mag! Wil je fijn spelen op je vloerkleed? Helemaal prima. Bouw je er liever een tent van? Ook goed! Vloerkleden lenen zich perfect voor de mooiste fantasiespelletjes. In een kinderfantasie is alles mogelijk…

Kleden om op te zitten, liggen en spelen

In onze webwinkel vind je talloze vloerkleden, speelkleden en speelmatten voor kinderen. Stuk voor stuk originele en bijzondere exemplaren van mooie merken zoals het Engelse Sew Heart Felt, de Scandinavische merken Oyoy, House of Rym en Sebra, het Belgische Wild & Soft en ook het prachtige merk ByAlex van Nederlandse bodem. We hebben vloerkleden in allerlei soorten en maten, hip of tijdloos, voor een klein of een groot budget. Eén ding hebben ze echter gemeen: de hoge kwaliteit en de liefde waarmee ze gemaakt zijn.

Een vloerkleed vormt een sfeervolle aankleding voor de kamer van je kind of een mooi detail in je eigen interieur. Geen enkele trend ontgaat ons, we zoeken altijd naar mooie, unieke kleden van over hele wereld. Naast nieuwe vloerkleden en handgemaakte kleden hebben we ook een mooie collectie vintage vloerkleden. Vintage never get’s old!

Gratis productadvies

Twijfel je over welk vloerkleed het mooiste past in jouw ruimte? Wij adviseren je graag! Mail ons een foto van de ruimte, vertel ons wat je smaak en wensen zijn, en wij vinden het perfecte vloerkleed voor je. Dit doen we natuurlijk gewoon gratis en zonder aankoopverplichting.

Unieke kleden voor unieke persoonlijkheden

Onze droom is om ieder kind te laten zijn wie hij is, door hem zijn eigen plekje te laten creëren. Naast blije kinderen vinden we ook het milieu enorm belangrijk. Daarom zijn onze kleden zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd en vrij van chemicaliën. We verkopen alleen kleden waar jij en jouw kind gegarandeerd blij van worden.

Service!

Naast dat je bij ons natuurlijk de mooiste vloerkleden vindt, vinden we het bieden van een geweldige service een van de belangrijkste kenmerken van ons bedrijf. Zo worden alle vloerkleden gratis verzonden binnen Nederland, krijg je een jaar garantie op je vloerkleed en is er een gratis omruilgarantie. We houden niet van moeilijk doen. Ben je onverhoopt niet voor 100% tevreden, dan krijg je binnen de zichttermijn van 14 dagen gewoon je geld terug.

Bekijk en bewonder onze grote collectie vloerkleden voor kinderen. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.