Wat zijn jullie verzendkosten binnen Nederland?

Wij betalen de verzendkosten binnen Nederland vanaf een aankoopbedrag van €39,95. Service van ons! Voor bestellingen onder €39,95 vragen wij slechts een verzendbijdrage van €3,95. De kosten voor retourzendingen zijn voor jezelf. Zie ook het kopje retourneren.

Wat zijn jullie verzendkosten naar België en Duitsland?

Wij betalen de verzendkosten naar België en Duitsland bij bestellingen vanaf €74,95. Voor bestellingen onder €74,95 vragen wij slechts een verzendbijdrage van €3,95 voor het versturen naar België en €4,95 voor het versturen naar Duitsland.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland, België en Duitsland?

Ja hoor, dat doen wij ook. Informeer bij ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en verzendkosten.

Wat is de leveringstermijn?

Wij verzenden op alle werkdagen. Voor de producten die wij op voorraad hebben geldt: voor 15:00 uur besteld en betaald is dezelfde dag verzonden. Enkele producten zijn niet uit voorraad leverbaar op dit moment, maar worden direct vanaf de leverancier naar de klant gestuurd. De levertijd kan bij deze producten iets langer zijn. In dit geval staat de indicatie van de levertijd bij het product.

Wij verzenden met PostNL en in sommige gevallen met DHL, zij bezorgen je pakket doorgaans de volgende dag (indien besteld voor 15:00 uur). DHL en PostNL bezorgen van maandag t/m zaterdag.

Je ontvangt een verzendbevestiging zodra je bestelling is verzonden. In deze e-mail vind je ook de track&trace-code waarmee je eenvoudig je pakket kunt volgen. Mocht je deze niet ontvangen, check dan even je ‘ongewenste mail’.

Wat als een product tijdelijk niet leverbaar is?

Het kan voorkomen dat bepaalde producten niet direct te leveren zijn. Wij proberen altijd een zo precies mogelijk inschatting te geven over wanneer het product beschikbaar is. Je kunt dit product gewoon bij ons bestellen. Wil je meer informatie over de levertijd, neem dan even contact met ons op. Indien je ook andere producten mee bestelt, kunnen die indien gewenst eerder verstuurd worden. Maar hierover wordt altijd even contact met je opgenomen.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat één van onze leveranciers door overmacht de geplande levertijd niet kan nakomen. We houden je dan uiteraard op de hoogte van de nieuwe levertijd van je bestelling. Mocht je niet akkoord gaan met deze levertijd, dan kun je de bestelling ten alle tijden annuleren en krijg je je vooruitbetaling volledig terug gestort op je bankrekening.

Kan ik bij jullie ook een artikel pre-orderen die jullie binnenkort verwachten?

Ja dat kan bij ons! Je kunt artikelen, die nieuw binnen komen of die zo hard lopen dat ze zijn uitverkocht, pre-orderen. De procedure is hetzelfde als hierboven beschreven.